Esenyurt Da Yangın - Esenyurt'ta plastik sandalye fabrikasında yangın / Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı.

Esenyurt Da Yangın - Esenyurt'ta plastik sandalye fabrikasında yangın / Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı.. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İstanbul valiliği, yer yer patlamaların da yaşandığı yangının söndürüldüğünü açıkladı. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta yangin pani̇ği̇ esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Esenyurt'ta kebapçıda başlayan yangın apartmanlara sıçradı
Esenyurt'ta kebapçıda başlayan yangın apartmanlara sıçradı from www.sha.com.tr
İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Çatı katında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. Esenyurt'ta bir apartmanın boşluğunda meydana gelen yangın esnasında üst katlarda mahsur kalan 3'ü çocuk 7 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta yangin pani̇ği̇ esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın!

Esenyurt belediye başkanı ali murat.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangın kontrol alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan bir sanayi sitesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay, esenyurt i̇stiklal mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşti. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı.

Esenyurt'ta kumaş fabrikasında korkutan yangın
Esenyurt'ta kumaş fabrikasında korkutan yangın from www.malatyaguncel.com
Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta bir apartmanın boşluğunda meydana gelen yangın esnasında üst katlarda mahsur kalan 3'ü çocuk 7 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemseddin mahallesi 296. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta yangin pani̇ği̇ esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın.

Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta fabrika yangını - Son ...
Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta fabrika yangını - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Sokak 55 sayılı 4 katlı binanın çatısında yangın meydana geldi.saat 00:58 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine i̇stanbul. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta bulunan bir sanayi sitesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta apartmanın çatı katı ve çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta yangin pani̇ği̇ esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Sokak 55 sayılı 4 katlı binanın çatısında yangın meydana geldi.saat 00:58 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine i̇stanbul. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin. İstanbul valiliği, yer yer patlamaların da yaşandığı yangının söndürüldüğünü açıkladı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemseddin mahallesi 296.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı esenyurt yangın. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı.

Posting Komentar

0 Komentar